Fabrikken

Vi producerer vores tortilla i Gammel Rye, i midt Jylland. Ejes og drives af en mexikaner som blev træt af at hamstre i fryseren de få kiloer man kan presse i kufferterne. Efter mange år med spørgsmålet ‘hvorfor er der ikke nogen som laver dem i Danmark?’ blev dette byttet med en plan på at starte egen produktion.

Melet importeres fra Italien, Mexico eller USA fra kendte møller. Det er garangeret fra non-GMO majs.   Du må gerne spørge om producenten af melet for den batch du får tilsendt.   Vi bruger ingen konserveringsmidler og heller ikke de midler som normalt anvendes som ‘forbedrer’ da disse er gluten-baserede. Majs har naturligt en meget lav gluten indhold som kan tåles af de fleste gluten-allergiker.

Vi har desværre ikke en butik, hvor du kan komme og købe dine tortillaer, men vi sender dem til hele landet og det er selvfølgeligt muligt at aftale afhentning.

 

2 thoughts on “Fabrikken

 1. Hej tortilla del sol
  Jeg skal servere tacos til 35 pers d 17. Maj. Hvor mange tortillas (fx 12 cm) tror I jeg skal bruge og ville I kunne levere til da? Hvad ville det koste og hvordan kan jeg varme dem, så de ikke bliver tørre?
  Mh Maia

 2. Hejsa Tortilla del Sol

  Vi skal holde studenterfest d. 29/6 og studenten vil gerne have tortilla – er det nogle I kan levere og hvad vil det koste. Vi bliver 30 personer og tænker det skal være en mellem størrelse.

  Jeg ser frem til at høre fra jer.

  Mvh Maria Sigvardt

Comments are closed.